Optimaxx.

Direct contact? Bel 0317 - 35 77 21

Disclaimer

De internetsite van Optimaxx Training & Consultancy is uitsluitend bedoeld als informatie van algemene aard die niet gericht is op specifieke omstandigheden van enig persoon of bedrijf. De informatie is geen deskundig advies. Optimaxx Training & Consultancy beoogt met deze site u als bezoeker te informeren over de producten en diensten.

De informatie is niet noodzakelijk volledig, nauwkeurig of bijgewerkt. Optimaxx Training & Consultancy streeft ernaar de informatie zoveel mogelijk bij te werken, correct en actueel te houden. Zij zal eventuele onjuistheden zoveel mogelijk trachten te verbeteren en zonder nadere aankondiging eventueel wijzigen.

Optimaxx Training & Consultancy aanvaardt echter geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de onvolledigheid of de onjuistheid en de eventueel daaruit voortvloeiende gevolgen van de informatie en/of voor drukfouten en is niet aansprakelijk voor informatie van derden waarnaar op deze site wordt verwezen. Optimaxx Training & Consultancy is niet aansprakelijk voor informatie van derden waarnaar op deze site wordt verwezen.

Optimaxx Training & Consultancy is niet aansprakelijk voor problemen en eventueel daaruit voortvloeiende schade als gevolg van deze fouten ten gevolge van het gebruik van deze site en/of van andere daarmee verbonden sites van derden.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Optimaxx Training & Consultancy de inhoud van de site over te nemen of op andere wijze ter beschikking te stellen, te vermenigvuldigen of openbaar te maken. Het is alleen toegestaan de informatie op deze site te bekijken, te bewaren, uit te printen en te verspreiden voor niet-commerciële privédoeleinden met als enig doel het verstrekken van informatie van Optimaxx Training & Consultancy. Voorwaarde bij uitsluitend interne verspreiding is dat de inhoud hiervan niet gewijzigd wordt en de bron steeds wordt vermeld. Op deze site en de disclaimer, is Nederlands recht van toepassing.

Optimaxx logoDé sales en salesmanagement specialisten !