Optimaxx.

Direct contact? Bel 0317 - 35 77 21

Kunnen doen, komt van doen!!

80% van de tijd staat daarom in het teken van oefenen op herkenbare praktijksituaties tijdens de training en slechts 20% wordt in tijd besteed aan de theorie. Alles wat een deelnemer 3 maanden na de training nog heeft onthouden aan deze theorie is zinvol geweest. Al het andere wordt dus niet toegepast en is dus zonde van de tijd gweest.

In het DNA van Optimaxx staan dan ook 3 kernwoorden beschreven, namelijk:
Praktisch, Pragmatisch en Resultaatgericht.

Een groot deel van de training of het begeleidingstraject bestaat vooral uit een praktische aanpak, het maken van tussendoor opdrachten en oefeningen. De terugkoppeling en begeleiding is direct, confronterend, doch altijd positief. Doorgaan in plaats van afgaan is hierbij het motto. Uitgangspunt hierbij is dat de deelnemer het morgen beter wil doen als vandaag.

Er wordt gestreefd naar een open, eerlijke en directe cultuur binnen het gehele team, waarbij kwaliteit en teamgeest de uitgangspunten zullen zijn. Na en tijdens de trainingssessie beschrijft de deelnemer wat hij anders gaat doen in een persoonlijk actie plan (PAP), die onderdeel uitmaakt van het deelnemerswerkboek.

Transformationeel leren

In de gehele aanpak en uitvoering staat het gedachtegoed van ´transformationeel leren´ centraal. Een methodiek en werkwijze die is ontwikkeld en beschreven door Robert Hargrove. Hij is de voormalig directeur van het Harvard Leaderschip Project. In zijn boek: Meesterlijk Coachen schrijft hij over het beïnvloeden van mensen en hun manier van denken en samenwerken in groepen.
ISBN 90 5261 474 1

Het levert uw organisatie meer draagvlak en commitment op voor het opleidingstraject en dus uiteindelijk voor de te behalen resultaten.

Optimaxx logoDé sales en salesmanagement specialisten !